Regelgeving


Voor het commerciëel inzetten van een drone gelden in Nederland strenge regels. XL Creations is ROC-Light gecertificeerd, wat betekent dat we beschikken over benodigde kennis (getoetst door EuroUSC), ontheffingen zijn afgegeven door de Inspectie Leefomgeving en Transport, verzekerd zijn en staan geregistreerd in het Luchtvaartregister.

Apparatuur


Wij voeren vluchten uit met de DJI Inspire 1 Pro, een professionele camera-drone. Onder de drone hangt een gestabiliseerde Zenmuse X5 camera met indrukwekkende micro 4/3 sensor. Deze maakt het mogelijk om in hoge kwaliteit (4K of 18 MP) en detail te filmen/fotograferen. Tijdens het filmen kan vanaf de grond live meegekeken worden.

Al vanaf € 400,-


+/- 45 min. vliegtijd  |  Hoge 4K kwaliteit | Montage van beelden (+/- 2 min.) |  Snel inzetbaar

De dronebeelden en de montage kunnen we volledig afstemmen aan jouw wensen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kunnen je, indien gewenst, direct een (vrijblijvende) offerte toesturen.

NEEM CONTACT OP

Drone Map


Bekijk alle drone videos op  ons Youtube-kanaal of gebruik onze Dronemap om alle videos op basis van locatie te bekijken. Door op een locatie te klikken kun je de desbetreffende video direct bekijken.